Sport / hobby

Bij het schrijven van een kaart kun je kiezen voor diverse thema’s. Een thema die doorgaans veel wordt gekozen is de sport en hobby thema. De meeste mensen beoefenen een sport of hebben een ontzettend unieke hobby. 

Als het om hobby's gaat, denken veel mensen aan activiteiten als golfen of vissen. Maar voor sommige mensen is hun hobby kijken en sporten. Of ze nu hun favoriete team steunen of hun eigen spel proberen te verbeteren, sportfans brengen graag tijd door met dit populaire tijdverdrijf.

Als je iemand kent wiens hobby sport is, waarom zou je dan niet de steun betuigen met een wenskaart? Deze kaarten kunnen voor elke gelegenheid zijn, van verjaardagen tot feestdagen, of gewoon zomaar. En met zoveel verschillende sporten om uit te kiezen, vind je zeker de perfecte kaart voor je favoriete fan.

Sport / hobby

Het kiezen van de kaart

Het is belangrijk dat de sport of hobby ook bij de ontvanger past. Je kunt denken aan paardrijden en dan een foto van een paard, aan voetbal, tennis, basketbal, hockey etc. En dan met de sportclub of persoon op afgebeeld. Er zijn eindeloze mogelijkheden bij het kiezen van een sportkaart. 

Kaarttip: Trouwkaarten

Dit geldt hetzelfde voor een hobby. Je hobby kan hout zijn, dan kun je een kaart laten maken uit hout. Dit past dan volledig bij de persoon en je bent direct uniek. Het zou dan ook nog eens leuk zijn als je een houten kaart zelf kunt maken. Dan ziet de persoon dat je moeite hebt gedaan voor hem, terwijl die persoon de houtliefhebber is. Het zorgt voor extra credits en geluk.

Moment van geven

Deze kaarten zijn voornamelijk geschikt wanneer de persoon in kwestie een prestatie heeft geleverd in de sport of met de hobby. Denk aan het winnen van een competitie, het behalen van een wedstrijd of het bouwen van iets unieks. Wanneer iemand zeer ijverig is met zijn hobby/sport, dan wordt het ook een soort obsessie voor de persoon en dan is het geven van iets in dat thema altijd zeer positief. 

Hilariteit met een kaart

Je kunt bij je beste vrienden ook een grote grap uithalen door het tegenovergestelde te doen. We zullen dit uitleggen aan de hand van een voorbeeld. Als we gaan kijken in Nederland dan hebben we diverse voetbalclubs. Zoals de grotere clubs van Nederland zoals PSV en Feyenoord en de wat kleinere zoals Ajax en Groningen. Mocht jouw vriend een Ajax supporter zijn, dan is het toch overheerlijk om deze een kaart te geven met een PSV of Feyenoord stijl. Dan is het voornamelijk leuk hoe de reactie is van de ontvanger. Waarschijnlijk wordt die boos of moet die er alsnog mee lachen. Het kan ook echt fout aflopen, maar dat maakt het alleen maar hilarisch. 

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Alle blogcategorieën
Bekijk deze artikelen dan ook eens