Trouwkaarten online maken en ontwerpen

Trouwen is een belangrijke gebeurtenis in iemands leven. Wanneer iemand die je kent gaat trouwen, is het wel zo leuk om een kaartje te sturen. Het is nog leuker als het kaartje uniek is en zelf ontworpen.

Via verschillende kaarten sites op internet kun je gemakkelijk en snel zelf een trouwkaart ontwerpen. Ook kun je huwelijkskaarten ontwerpen voor een koppel dat 10 of misschien zelfs 50 jaar is getrouwd.

Trouwkaarten

Ontwerp eenvoudig je eigen trouwkaart online

Om online een trouwkaart te ontwerpen, hoef je geen kunstacademie te hebben gedaan. Je kiest gewoon een leuk ontwerp en voegt daar foto’s en een tekst aan toe. Je hebt de keuze uit veel stijlen, bijvoorbeeld romantisch of trendy. Ook de vorm van de kaart kun je zelf bepalen. Zo zijn er liggende, staande en vierkante huwelijkskaarten.

Op de voorkant kun je een foto van het bruidspaar zetten of van jezelf. Aan de binnenkaart van de trouwkaart kun je een persoonlijke tekst schrijven.

Dat kan gewoon een felicitatie zijn, maar ook een gedicht. Wanneer je het bruidspaar goed kent, kan een anekdote ook leuk zijn. Het lettertype en de kleur van de tekst kun je ook helemaal zelf bepalen.

Als je de kaart eenmaal hebt ontworpen, vul je de adresgegevens van het bruidspaar in en het kaartje wordt bezorgd. Je hoeft het dus niet zelf op de post te doen. Meestal wordt een trouwkaart binnen ongeveer een dag bezorgd.

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Alle blogcategorieën
Bekijk deze artikelen dan ook eens