Beroemdheden

Of we het nu leuk vinden of niet, beroemdheden maken een groot deel uit van onze samenleving. We zien ze op tv, in films en zelfs in de supermarkt. Het is moeilijk om aan hun aanwezigheid te ontsnappen. De vraag is alleen in hoeverre je zelf als super fan wilt spelen. De een geeft weinig aandacht aan beroemdheden en de andere vragen direct om een handtekening. 

Dus, wat is precies een beroemdheid? Een beroemdheid is iemand die algemeen bekend is en vaak wordt gezocht door het publiek. Ze staan meestal bekend om hun talent of hun knappe uiterlijk. Denk bijvoorbeeld aan acteurs of muzikanten. 

Kaarttip: Verjaardagskaart

Beroemdheden

Bekende mensen

De top 10 wereldwijd bekende mensen zijn:

 1. Oprah Winfrey
 2. George Clooney
 3.  Angelina Jolie
 4. Tom Cruise
 5. Julia Roberts
 6. Ryan Reynolds
 7. Sandra Bullock
 8. Leonardo DiCaprio
 9. Brad Pitt
 10. Taylor Swift

10 bekende Nederlanders op dit moment zijn:

 1. Max Verstappen
 2. Andre Rieu
 3. Johan Derksen
 4. Chantal Janssen 
 5. Ruben Nicolai
 6. Irene Moors + Carlo Boszhard
 7. Linda de Mol
 8. Peter Pannekoek
 9. Jamie Westland
 10. Barry Atsma

Sommige beroemdheden worden geboren in een bevoorrecht leven, terwijl anderen hard moeten werken om succes te behalen. Maar één ding is zeker: ze hebben allemaal een uniek verhaal te vertellen.

Beroemdheden themakaart

Een themakaart voor beroemdheden is de perfecte manier om je dierbaren te laten zien hoeveel je om hen geeft. Het is een attente en persoonlijke manier om ze te laten weten dat je aan ze denkt.

Themakaarten zijn een geweldige manier om je gedachten en gevoelens over verschillende onderwerpen te uiten. Of je nu een verjaardag, een jubileum viert of gewoon een beetje liefde stuurt, een themakaart is de perfecte manier om te laten zien dat je om je geeft.

Als het gaat om beroemdheden, zijn er tal van opties om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een grappige kaart of een serieuzere kaart, het ligt allemaal klaar voor je. Tegenwoordig kun je er ook voor kiezen om een persoonlijke boodschap in te laten spreken door jouw Bekende Nederlander. 

Stijl

Als het gaat om het kiezen van een stijl voor de themakaart van je beroemdheden, is the sky the limit. Je kunt kiezen voor een traditionele kaart, of creatief worden en je eigen kaart maken.

Als je niet het creatieve type bent, maak je geen zorgen! Er zijn tal van geweldige opties online beschikbaar. Kies gewoon een ontwerp waar je van houdt en personaliseer het met je eigen boodschap. 

Stemgeluid

Als het gaat om de tone of voice voor de themakaart van je beroemdheden, zijn de opties eindeloos. Je kunt kiezen voor een serieuze toon, of het licht en leuk houden. Je kunt ook de tone of voice pakken van de beroemdheid, door een quote of dergelijke te gebruiken. 

Als je niet zeker weet welke toon je moet gebruiken, bekijk dan de andere kaarten in het thema. Zo krijg je een goed beeld van wat andere mensen aan het doen zijn.

Verhaal

Je kunt via deze kaart een verhaal vertellen, door iets te zeggen over de beroemdheid of dergelijk. Het is bijvoorbeeld leuk als je kaartjes haalt voor een concert of film waar de persoon in kwestie in speelt. Bedenk waarom je de kaart verstuurt en wat je wilt zeggen. Dit zal je helpen om de juiste woorden te kiezen.

Wees wel zeker van je zaak dat de ontvanger de beroemdheid ook leuk vindt. Dit is namelijk niet altijd het geval en dan kunnen er onderlinge discussies komen. Je kunt het eenvoudig testen door eens de naam te droppen tijdens een gesprek en via een slimmigheidje erachter halen wat de ontvanger van deze beroemdheid vind. 

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Alle blogcategorieën
Bekijk deze artikelen dan ook eens