Unieke foto toevoegen

Wanneer je een kaart naar iemand stuurt kun je kiezen voor een eenvoudige kaart met een boodschap. De persoon zal dit uiteraard enorm waarderen, maar de kaart kan in jouw eigen ogen veel te eenvoudig zijn om te geven. Het is dan een goede manier om de kaart een extra touch te geven. Hoe geef je een persoonlijke touch aan een kaartje? Door een prachtige foto toe te voegen met jou en de ontvanger van het kaartje. 

Een kaartje sturen met een mooie foto is een geweldige manier om te laten zien dat je om iemand 
geeft. Maar hoe kies je de juiste foto? En wat vermeld je in je bericht?

Foto toevoegen

Het kiezen van de juiste foto

Denk bij het selecteren van een foto na over wat voor soort relatie je hebt met de ontvanger. Voor goede vrienden en familie wil je misschien een openhartige foto kiezen die een speciaal moment vastlegt. Voor kennissen of zakenrelaties kan een meer formele foto passend zijn. 

Je moet ook kijken naar de kwaliteit van de foto. Je wilt er zelf natuurlijk goed opstaan, maar je moet ook goed nadenken dat je er niet beter op staat dan de ander. Je wilt in dit geval balans houden. Je moet een goede foto van de ontvanger selecteren waarbij je zelf ook redelijk op staat. Je kunt er ook voor kiezen om dit om te draaien, dan kies je een foto waar beide niet goed opstaan en maak je er iets hilarisch van. Dit werkt overigens zeer goed bij goede vrienden. Die vinden dit alleen nog maar leuker als er onderlinge humor is. 

Het schrijven van een bericht

Nadat je de foto hebt geselecteerd, neem je even de tijd om een attent bericht te schrijven. Een paar goed gekozen woorden kunnen het verschil maken. Dus of je nu een verjaardagskaart, een bedankbriefje of gewoon een beetje hallo stuurt, doe het met een mooie foto en een boodschap die recht uit het hart komt.

Het schrijven van een bericht kun je op meerdere stijlen doen. Bij een kennis kun je een algemene zin schrijven, maar hoe dichterbij de persoon komt, hoe unieker je het kunt maken. Het is veel leuker om een bericht te schrijven die maar een paar mensen begrijpen. Wanneer de ontvanger dan het bericht leest, ontstaat er een moment van samenhorigheid bij de mensen die jouw boodschap begrijpen. Het kan een moment in het leven zijn of een zin dat jullie vaak gebruiken. Op zo een moment kun je zien dat jullie echt vrienden zijn en maak je het leven alleen nog maar mooier. Wees dus uniek op een goede manier.

Wat is het voordeel van het toevoegen van een foto aan een kaart?

Een foto geeft een persoonlijk tintje aan een kaart en kan deze nog gedenkwaardiger maken. Het is een geweldige manier om iemand te laten zien dat je om hem geeft. Zo kun je van de kaart een foto maken en op de achterkant een boodschap. Iedere foto is uniek en daarom wordt jouw kaart het ook. 
 

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Alle blogcategorieën
Bekijk deze artikelen dan ook eens