Verjaardagskaart

De verjaardagskaart is een zeer oude traditie die vandaag de dag nog steeds populair is. Veel mensen vinden het leuk om verjaardagskaarten te geven en te ontvangen, omdat het een eenvoudige manier is om iemand te laten zien dat je om hen geeft. Hoewel in de winkel gekochte verjaardagskaarten leuk zijn, is er niets te vergelijken met een zelfgemaakte kaart.

Je eigen verjaardagskaart maken is een geweldige manier om de ontvanger te laten zien dat je de tijd hebt genomen om iets speciaals voor hem of haar te maken.

Verjaardagskaart

Hoe maak je je eigen verjaardagskaart?

Nadat je de benodigdheden hebt verzameld, moet je beslissen over het ontwerp van de kaart. Je kunt een kant-en-klaar sjabloon gebruiken of een eigen sjabloon ontwerpen. Als je ervoor kiest om het eigen ontwerp te maken, moet je een basisontwerp schetsen voordat je begint. Zodra je een globaal idee hebt van de lay-out van de kaart, kun je beginnen met het verzamelen van de materialen die je nodig hebt om het te maken.

Voor de basis van de kaart heb je een stuk karton of constructiepapier nodig. Je hebt ook stempels, markeringen en andere versieringen met een verjaardagsthema nodig. Als je een driedimensionale kaart maakt, heb je misschien ook wat foamboard of andere benodigdheden nodig om je kaart echt uniek te maken.

Zodra je al je materialen hebt, is het tijd om je kaart in elkaar te zetten. Begin met het dubbelvouwen van het stuk karton of constructiepapier. Gebruik vervolgens een liniaal om een ​​rechthoekig stuk te meten en uit te snijden dat de voorkant van de kaart zal zijn. Gebruik vervolgens de stempels en markeringen met verjaardagsthema om de voorkant van de kaart te versieren. Je kunt ook andere versieringen toevoegen die je wilt, zoals lint of pailletten.

Nadat je de voorkant van de kaart hebt versierd, is het tijd om aan de binnenkant te werken. Begin met het opnieuw dubbelvouwen van het stuk karton of constructiepapier. Gebruik vervolgens een liniaal om een ​​kleiner rechthoekig stuk te meten en uit te snijden dat de binnenkant van de kaart zal zijn. Nadat je de binnenkant van de kaart hebt uitgesneden, kun je beginnen met het versieren. Gebruik de stempels en markeringen met een verjaardagsthema om een ​​bericht of ontwerp toe te voegen. Je kunt ook andere versieringen toevoegen die je wilt, zoals lint of pailletten.

Voordelen verjaardagskaart maken en versturen

Enkele voordelen van een verjaardagskaart maken en versturen op een rijtje:

  • Je hoeft je geen zorgen meer te maken over of je verjaardagskaart wel op tijd komt bij degene waar deze kaart voor bestemd is.
  • Door het maken van een verjaardagskaart kun je deze zo persoonlijk en origineel maken als dat je zelf wilt. Geen suffe plaatjes met flauwe verjaardagsgrappen op de voorkant, dus. Een verjaardagskaart maken en versturen is al een cadeau op zich.
  • Een verjaardagskaart maken en versturen is vaak goedkoper dan een kaart kopen en zelf schrijven plus versturen.
  • Je bespaart tijd door in een paar klikken een originele verjaardagskaartje te maken en te versturen zonder dat je daar ook maar één letter voor op papier hoeft te zetten.
Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Alle blogcategorieën
Bekijk deze artikelen dan ook eens