Beterschapskaart 

Het komt wel eens voor dat je zelf ziek raakt of bijvoorbeeld in het ziekenhuis raakt. Dan is het natuurlijk zeer fijn om kaarten te ontvangen waarbij een hart onder de riem te steken. Doorgaans geeft het kracht aan de persoon die de pijn moet verdragen en in de lappen zit. Het is namelijk een kleine moeite om een kaart te sturen, maar de impact kan zoveel betekenen om een glimlach op de mond te toveren. Zo sta je niet alleen in het leven en weet je dat er met je meegeleefd wordt.

De kracht van een eenvoudige kaart is dan ook zeer geschikt bij een beterschapskaart. Ken je momenteel iemand die een steuntje in de rug nodig heeft? Stuur dan een kaart om een beetje geluk toe te brengen op een moeilijker moment. 

Het fijne van een kaart is dat deze kaart niet voor een moment een lach kan toveren, maar de persoon kan deze boodschap meerdere keren lezen. Het is een simpele boodschap die een gedachte kan veranderen in iets positiefs. Met name bij een langdurige ziekte kan het goed van pas komen. 

Beterschap

Beterschapskaarten maken

Het maken van een beterschapskaart is eigenlijk niet al te moeilijk. Je kunt zelf een kaart kopen in de winkel, deze schrijven en dan opsturen of geven aan de persoon. Het kan ook via een andere manier. Je kunt online naar diverse websites gaan die een groot arsenaal aan kaarten hebben, zodoende ook aan beterschapskaarten. 

Kaarttip: Feliciteren

Het maken van een persoonlijke beterschapskaart wordt via deze manier nog eenvoudiger, met een online kaartenmaker. Er wordt een hele collectie weergegeven en als je op een van de kaarten klikt, dan kun je deze bewerken. Dan kun je een tekstvak selecteren en hier een passende boodschap invoeren. Deze kun je zelf typen. Daarnaast kun je eventuele figuren en foto’s toevoegen. Dan is het nog een kwestie van de juiste gegevens van de ontvanger in te voeren en dan wordt de kaart voor jou daar bezorgt, zoals jij hem hebt gemaakt. 

Extra toevoegingen

Een kaart met een cadeau
Het sturen van een kaart kan met een leuke toevoeging, zoals een cadeau is leuk als je meer wilt betekenen. Zodoende wordt er vaak opfleur thee, een chocoladereep of een knuffel. Zo steek je zeker een zieke een hart onder de riem. 

Een steuntje in de rug
Deze kaart is voornamelijk voor mensen die met hun gedachtes in een negatieve spiraal zitten. Het kan op zeer verschillende manieren, iemand die een naasten heeft verloren, liefdesverdriet heeft of even in een slechte periode zit. Het gaat allemaal om de mentale gezondheid van de mensen en je wilt even iemand helpen met een steuntje in de rug. Hiermee geef je de persoon een boodschap dat je achter hun staat en dat je graag een steuntje wilt zijn. 

Griepje, botbreuk of ernstig ziek
Een beterschapskaart komt ook zeer goed van pas bij iemand die griep heeft. Dit geldt ook bij een botbreuk, iemand die ernstig ziek is of wanneer iemand in het ziekenhuis ligt. Het is vaak een pijnlijke gebeurtenis voor de persoon en een kaartje is dan ook zeer fijn om even de aandacht te verplaatsen. Je hebt allemaal verschillende kaarten en boodschappen die ieder een specifieke boodschap hebben bij een type ziekte of breuk. Hierdoor heb je altijd een passende kaart voor iedere situatie.

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Alle blogcategorieën
Bekijk deze artikelen dan ook eens