Bedankkaartje maken en versturen

Bedanken met jouw persoonlijke bedankkaartje. Je hebt een geweldige huwelijksdag gehad. Het weer was mooi en je gasten hebben je een onvergeeflijke dag laten beleven. Moe en voldaan ben je thuisgekomen.

Dezelfde nacht heb je alle cadeaus uitgepakt en gelachen om de mooie verhalen in de kaarten. In elkaars armen van je in slaap. ’s Ochtends wordt je wakker en bedenkt hoe je je gasten kunt bedanken. Bedankkaartjes maken en versturen via de post is dan een mooie manier.

Bedankkaartje

Een persoonlijk bedankkaartje maken

Jouw dag was uniek en dat moet jouw bedankkaartje ook zijn. Hoe mooi kan het dan zijn als je van een foto van jouw huwelijk een kaart kan maken. Op internet heb je verschillende websites die je hier de mogelijkheid voor bieden.

Je kunt bijvoorbeeld denken aan HEMA of natuurlijk Greetz. Deze sites laten jouw gemakkelijk bedankkaartjes maken en versturen via internet. En persoonlijker dan met een foto van jullie kan natuurlijk niet. Ook andere aanbieders van kaartjes maken op deze website bieden deze service aan.

Bedankkaartjes maken en versturen via de post, hoe werkt dat?

De manier waarop de eerder genoemde websites werken is eigenlijk hetzelfde. Je kiest eerst om een kaartje te maken van een foto. Je zoekt daarna de foto op op jouw pc en voegt deze toe aan de kaart. Je kunt vaak de foto nog een beetje bewerken of er een versiering aan toevoegen. Daarna ga je de teksten toevoegen.

Op de voorkant zet je een bedankt kreet en aan de binnenkant een uitgebreidere tekst en jullie namen. Daarna kies je de ontvangers en verstuur je de kaartjes. Als je niet zoveel kaartjes verstuurt, of de tijd hebt, is het natuurlijk wel het leukst om de tekst aan de binnenkant persoonlijk te maken voor elke ontvanger!

Waar kun je online bedankkaartjes maken en versturen?

Bedankkaarten zijn eenvoudig online te maken bij :

  • Greetz
  • Kaart op Maat
  • Hema
Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Alle blogcategorieën
Bekijk deze artikelen dan ook eens