Valentijnskaart

Valentijnsdag is een speciale dag om liefde en genegenheid te vieren. Voor veel mensen is het een dag om hun liefde voor elkaar te uiten. Het kan ook een dag zijn om cadeaus uit te wisselen, te genieten van speciale maaltijden of lekkernijen, of gewoon tijd met elkaar door te brengen.

Een van de meest populaire manieren om Valentijnsdag te vieren, is door een kaart te sturen. Kaarten worden meestal uitgewisseld tussen vrienden, familieleden of geliefden. Ze kunnen in de winkel worden gekocht of zelfgemaakt worden. Sommige mensen geven er de voorkeur aan om hun eigen bericht op een kaart te schrijven, terwijl anderen ervoor kiezen om de kaart iets eenvoudigs te laten zeggen, zoals 'Happy Valentine's Day'.

Valentijnskaart

Een kaart voor Valentijn 

Het is ook een dag om een of meerdere kaarten te ontvangen van je geliefde, maar ook van geheime aanbidders. Met name bij de jeugd is het een leuke manier om je crush anoniem te laten weten dat je de persoon leuk vind. Een kaartje met een liefdevol bericht kan het moment zijn dat je de aandacht gaat krijgen van de leukste persoon op aarde (in jouw ogen). Het is ook het moment om jouw geliefde even in het zonnetje te zetten. Een kaartje is een leuke manier om deze boodschap over te dragen. 

Je kunt bij de kaart dan nog tal van dingen toevoegen, een roos, chocola en maak er een onvergetelijke dag van, want dat verdient iedereen wel. 

Kaarttip: Nieuwjaarskaart 

Een foto als valentijnskaart

Een valentijnskaart helemaal personaliseren kan door eenvoudig een foto toe te voegen aan een valentijnskaart. Het maakt de kaart nog unieker en zo kun je de liefde optimaal verrassen. Daarnaast krijgt doorgaans de kaart een mooi plekje in het huis, wanneer je een kaart geeft met een foto. 

Je begint bij een blanco kaart. Dan kun je de uitgekozen foto toevoegen. Dan kijk je of de grootte helemaal klopt en dan kun je de kaart afmaken in de stijl die jij wilt. Je kunt figuren toevoegen, een leuke lettertype gebruiken en een mooie fotokader selecteren.

Online kun je diverse mogelijkheden kiezen en dan is het uploaden van een foto en het toevoegen van een persoonlijke boodschap, het enige wat je nog moet doen. Mocht je meerdere foto’s hebben, dan kun je al deze foto’s uploaden en dan wordt er voor jou een hele fotocollage gemaakt en op de kaart gemonteerd. 

Romantiek in de lucht 

Romantisch is natuurlijk de kern van Valentijn en daarvoor is Valentijn ook de dag en dan wil je natuurlijk alles uitpakken. Zorg dan ook dat de kaarten op tijd worden verstuurd per post of dat ze op die dag in de brievenbus terecht komen. Een kaart kan grappig, romantisch, klassiek of origineel zijn. De schattigheidsgraad mag in dit  geval ook ontzettend hoog liggen en je kunt door verschillende elementen toe te voegen, deze meter de toren uit laten schieten. Denk eens aan hartjes, kusjes, knuffels of schattige diertjes. 

Je hoeft overigens niet altijd een kaart te sturen naar je geliefde, je kunt het ook doen naar je ouders, broers of zussen, opa’s of oma’s of naar je bestie middels een vriendschapskaart. 

Wil je je geliefde echt eens heel goed verrassen, dan kun je ook kiezen voor de extra grote kaarten. Je kunt het weerspiegelen met de grootte van jouw liefde voor de persoon. 
 

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Alle blogcategorieën
Bekijk deze artikelen dan ook eens