Algemene Voorwaarden

Op het moment dat u Kaart Centrum bezoekt en mogelijk gebruik maakt van de aangeboden informatie en andere diensten, stemt u onvoorwaardelijk in met de Privacy Verklaring, Disclaimer en de Algemene Voorwaarden. 

Informatie

Kaart Centrum heeft de inhoud van deze website met grote zorgvuldigheid samengesteld. De informatie wordt met regelmaat geactualiseerd of indien nodig aangevuld. Kaart Centrum is niet verantwoordelijk voor onjuistheden en/of onvolledigheden die te vinden zijn op de website. 

De informatie is gericht op het versturen van wenskaarten naar familie en vrienden, met name om een boodschap te versturen. Zodoende rondom feestdagen en andere gelegenheden kun je vinden op de website. Er wordt in dit geval ook algemene informatie gegeven en geen persoonlijk advies. U bent zelf verantwoordelijk voor het opnemen van de tips, mochten deze niet werken in uw geval, dan kunt u dit niet achterhalen op Kaart Centrum.

Tips en contact 

Er wordt geen vergoeding gegeven op de tips die wij ontvangen van bezoekers. Wanneer we ze plaatsen zal dit geheel kosteloos zijn. Mochten er eventuele samenwerkingen ontstaan, dan zullen we externe voorwaarden bespreken. Contact kan worden gelegd via de aangewezen mogelijkheden.

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Alle blogcategorieën
Feestdagen Feestdagen Gelegenheden Gelegenheden Boodschap Boodschap Inspiratie Inspiratie Wenskaart Wenskaart
Meest gelezen