Alles voor jouw MSN!

Bij KaartCentrum kun je de leukste MSN-toevoegingen downloaden! Pas jouw MSN helemaal aan aan jouw persoonlijkheid en laat je gesprekspartner zien hoe je je voelt!

Met Emoticons komt je tekst tot leven! Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden. Bij KaartCentrum kun je kiezen uit vele sets emoticons. De standaard emoticons van MSN blijven natuurlijk ook gewoon beschikbaar. Bekijk de emoticons ».

Een Avatar is een afbeelding die symbool staat voor hoe jij je voelt en wat jij bent. Een Avatar verschijnt op de plaats van 'jouw afbeelding'. Bekijk de avatars ».

Een dynamische Avatar past zich aan aan jouw emoties! Net als een gewone Avatar verschijnt de dynamische avatar op de plaats van 'jouw afbeelding'. Echter, deze Avatar beweegt en past zich aan aan jouw gemoeds-toestand door te reageren op de emoticons die in jouw tekst staan!
Bekijk de dynamische avatars ».

Een Wink is een animatie met geluid die in het volledige MSN-scherm wordt getoond.Stuur bijvoorbeeld een Wink-kus en de ontvanger wordt overladen met msn-kusjes en bijhorende geluidjes. Aanrader! Bekijk de winks ».

Met een nieuw achtergrondje pas je jouw MSN helemaal aan aan je persoonlijke stijl. Je kunt er zelf voor kiezen om je achtergrondje te delen met je gesprekspartner. Bekijk de achtergrondjes ».

uitleg emoticons en avatars uitleg achtergrondjes en dynamische avatars uitleg winks
Mijn KaartCentrum - Inloggen
Inloggen is niet noodzakelijk maar biedt je handige extra's.
Beschik je nog niet over een wachtwoord, vraag deze dan gratis aan door op 'aanmelden' te klikken.

e-mailadres:
wachtwoord:
laat mij ingelogd op deze computer